НАШІ ПРОДУКТИ

Коди активації mozaBook

Розповідаємо про нові види активаційних кодів mozaBook, які можна придбати в Україні з початку 2022 року.

З 2022 року Mozaik Education оновили версії активаційних кодів програми mozaBook та порталу mozaWeb. Детальний опис та умови отримання знижок на сайті за посиланням: https://edpro.ua/mozaik. Також нижче ділимося відео від тренера ТОВ "Едпро Дистрибюшн", Diamond mozaLearn ICT Expert Дмитра Галька, у якому йдеться про особливості використання кожного коду. Втім, для користувачів навчальної програми нічого нового не буде) Вони у нас вже все знають завдяки успішному проходженню Вебінарів.

Програма mozaBook відкриває доступ до електронної бібліотеки EdPro з 200+ посібників, методичних матеріалів та підручників відповідно до програм МОН України та НУШ та окремого сервера для українських користувачів для швидкої та безпечної роботи.

Опис доступних в Україні кодів активації mozaBook

mozaBook CLASSROOM Plus● Активує програму mozaBook● Активація для 1 пристрою (інтерактивна панель, комп'ютер чи ноутбук з операційною системою windows)● Доступ для безлічі облікових записів вчителів на активованому пристрої● Доступ до всього вмісту бібліотеки та інструментів● Демонстрація на великих екранах (інтерактивна панель, монітор чи екран ноутбука, проєктор)● Старт класної та домашньої роботи● Завантаження нових документів у хмару mozaWeb● Використання наявних документів у хмарі mozaWeb● Перенесення документів через usb синхронізацію

Illustration

mozaBook SCHOOL-LAB Plus● Активує програму mozaBook● Активація для 1 пристрою (комп'ютер чи ноутбук з операційною системою windows)● Доступ для безлічі облікових записів вчителів та учнів на активованому пристрої● Доступ до всього вмісту бібліотеки та інструментів● Демонстрація на малих екранах (монітор чи екран ноутбука до 30”)● Участь у класній та домашній роботі.● Використання наявних документів у хмарі mozaWeb● Завантаження у хмару вимкнене!● Перенесення документів через usb синхронізацію

Illustration

Mozaik STUDENT Plus● Активує доступ до mozaWeb + mozaBook на будь-якому пристрої● Активація 1 облікового запису вчителя чи учня● Почергова робота на необмеженій кількості пристроїв● Демонстрація на малих екранах (монітор чи екран ноутбука до 30”, планшети чи мобільні телефони)● Участь у класній та домашній роботі● Використання наявних документів у хмарі mozaWeb● Завантаження у хмару вимкнене!● Перенесення документів через usb синхронізацію

Illustration

Компанія Mozaik Education — угорський видавець підручників для освіти, який вже більш ніж 14 років розробляє та підтримує програмний комплекс mozaBook та mozaWeb для забезпечення максимально легкого використання сучасного типу вмісту під час звичних уроків. Основна ціль програмного комплексу — дати можливість кожному вчителю, незалежно від того які предмети у будь-якому класі він навчає, збагатити власні презентації уроків, електронні підручники, котрими він користується, сучасним змістом, на кшталт 3D-сцен, відео чи інтерактивних інструментів та цифрових уроків.Сам програмний комплекс складається з 2-х основних частин.

Перша частина: програма для вчителів та учнів на персональні комп'ютери, що працюють під операційною системою Windows. Ця програма надає можливості як у підготовці, так й у проведенні уроку.Певні коди активації цієї програми (Mozaik STUDENT Plus, mozaBook SCHOOL-LAB Plus) надають можливість учням брати участь в онлайн-уроці безпосередньо в класі чи вдома.

Другою частиною є хмарковий сервіс доступу до вмісту — mozaWeb. Сайт забезпечує доступ до облікового запису користувача, вмісту бібліотеки, інструментів та додаткових функцій з будь-якого браузера. Доступ до медіатеки програми та її інструментарію аналогічний до програми mozaBook за виключенням можливості створення нових уроків.Для учнів, ця частина комплексу надає можливість виконання домашніх завдань від вчителя чи самостійного опанування навчальних питань за допомогою вмісту медіатеки програми чи її інструментів.Для вчителя це є засобом продемонструвати створені рішення чи використати електронні підручники та цифрові уроки з бібліотеки.

Illustration

В Україні єдиним офіційним представником є компанія EdPro, що займається адаптацією, навчанням та підтримкою цього програмного комплексу. Питання купівлі, встановлення, навчання та отримання відповідей на запитання вчителів знаходяться в межах компетенції нашої компанії. Завжди раді допомогти вам опанувати цю програму.
Також саме зараз є гарна можливість виграти у конкурсі "Онлайн-урок з mozaBook 2022" різні види активацій, адже призи отримають 20 учасників з найкращими роботами, а трійка фіналістів — для себе та для учнів.

Більше публікацій на нашому блозі про використання програми у різних школах та відгуки переможців попередніх конкурсів для учителів найкраще підійдуть для дослідження досвіду своїх колег та активних освітян, щоб прийняти власне рішення.

Продукти Mozaik Education