НАШІ ПРОДУКТИ













Диджиталізація освіти з інтерактивною панеллю EdPro


Факти про обладнання EdPro на освітньому ринку України.

Всього 4 роки відділяє нас від моменту, коли її побачили в Україні. Що воно таке: телевізор, який їздить, величезний планшет чи нова супердошка... Інтерактивна панель? А це що таке? Кілька історій — і пазл складається.

Історія 1 “Привіт, Україно!”

Illustration

Навесні 2017-го року для нашої освіти відкрилося вікно у світ інтерактивного обладнання з появою української компанії EdPro. Команда завзято працювала й створила ринок інтерактивних панелей в Україні. Щороку користувачі отримують оновлений модельний ряд з найкращим функціоналом, вибраним на всесвітніх виставках.У кожній з 24 областей України зараз користуються інтерактивними панелями, переважно, як комплексним рішенням для освіти. Їх досі можуть називати дошками чи мультибордами, але це значно потужніші багатофункціональні прилади: бездротове поширення екрана комп'ютера або мобільного пристрою, маркерна дошка, що може запам'ятати та поділитись написаним, інтерактивні опитування прямо під час презентації та багато іншого в одному пристрої. Який, до слова, можна використовувати як з ноутбуком, якщо у вчителя є така потреба, так і без нього. Прилад заміняє маркерну дошку, не потребує калібрування та додаткових налаштувань, працює при денному світлі, немає проблеми з відкиданням тіні, підтримує одночасно 20 дотиків, має антивандальний захист та у поєднанні з підставкою на коліщатах легко перевозиться між класами.

Історія 2 “Хочеш результатів? Пропонуй комплексні рішення!”

Нову помічницю для інтерактивних уроків полюбили освітяни з цілої України. Бо в поєднанні з навчальною програмою mozaBook вона стала суперсучасним обладнанням для проведення уроків. Учні не відходили від панелі навіть на перервах, досліджуючи 3D з фізики, математики, мистецтва, біології… Але був ще й 3-й потужний фактор — вчителі отримали повну підтримку в освоєнні нового обладнання, яке стало машиною на заміну старому возові, який тягнули освітяни, діти й батьки разом раніше, користуючись проєкторами та інтерактивними дошками, не кажучи вже про списані крейдою старі дошки, гортання вицвілих атласів. Тоді про цифровізацію освіти не йшлося навіть близько.
Комплексне рішення для освіти EdPro поєднує у собі:
високотехнологічний прилад — інтерактивну панель EdPro Touch,
інтерактивний україномовний контент та інструменти для його створення — mozaBook,
середовище для навчання учителів: онлайн-Вебінари "Робота з mozaBook та mozaWeb".
Протягом 2020-го року коштом компанії тренер ТОВ "Едпро Дистрибюшн", Diamond mozaLearn ICT Expert провів навчання для 6434 учителів, видали 1746 сертифікати з підвищення педагогічної кваліфікації на 30 год.

Історія 3 “Радість переможців”

Illustration

Як це — отримати в подарунок інтерактивну панель EdPro — знають переможці Global Teacher Prize Ukraine 2019-го та 2020-го років. Учителька Мелітопольської спеціалізованої школи №23 Наталя Кідалова:“Її (розповідає учителька про панель) величезний плюс в тому, що вона пересувна і нею користуються усі охочі педагоги нашої школи. Правда, що на всіх її звичайно не вистачає, найбільше користуються на уроках природничого циклу, бо там дуже класні візуалізації й такі речі, які учні не можуть ніде побачити чи уявити. На уроках мистецтва та іноземної мови використовують. Я знаю, що всі дуже люблять працювати з 3D-моделями, класно, що їх можна призупиняти, малювати, робити позначки, звертати увагу на потрібні моменти. Дуже гарні відгуки від учителів про функцію конструювання зошитів. Плюс це обладнання використовується нашими вчителями під час реалізації STEAM-проєктів з інтегруванням фізики, математики, інформатики, географії, біології, зараз також намагаються інтегрувати й мистецтво.Як таке освітнє рішення змінює уроки? Це дає більше наочності, дозволяє проілюструвати матеріал так, щоб зробити його більш зрозумілим. До речі, панель використовується не тільки на уроках, а й під час презентацій на шкільних подіях та акціях, адже її можна з кабінету легко перемістити в хол, актову залу чи коридор. Це дуже класно. А така форма подачі матеріалу — конструювання, 3D-проєкції — ближча для сучасних дітей.”
Василь Дяків, учитель історії та громадянського суспільства Заліщицької державної гімназії“Інтерактивна панель є подарунком для всієї Заліщицької гімназії, а тому всі, хто хоче та вміє її використовував, матимуть змогу це зробити. У мене немає свого кабінету. Інтерактивна панель буде попередньо розміщуватися в актовій залі, а вчителі будуть проводити уроки з її використанням відповідно до черги. У нас більш як 10 педагогів пройшли курси на вашій платформі щодо використання інтерактивної панелі, а тому охочих провести урок з її використанням багато. Механізм такий: готую матеріали для уроку з використанням інтерактивної панелі, узгоджую з колегами час його проведення і проводжу.”

Історія 4 “Обрана найкращими”

Illustration
Illustration

Вона пройшла прискіпливі оцінки не тільки педагогів, а й тих, хто вибирає найкраще для своїх рідних шкіл. Першим був Біотехнологічний ліцей “Радовель”, у якому встановили наші інтерактивні панелі в кожному класі. Меценат Михайло Весельський зробив повний аналіз обладнання на українському ринку перед тим, як звернувся до нас. І це була цікаве знайомство, бо нам дякували за якість, а ми були в захопленні від того, як круто на всіх рівнях змінили школу в селі Радовель.Сотні учителів у місті Львові почали одночасно проводити уроки за її допомогою, бо у кожній державній школі міста їх встановили. Вчителі складали графік уроків або перевозили її з класу в клас. Про неї почали дізнаватися працівники відділів освіти, радилися з вчителями, тестувати та обирали для шкіл саме її.Найбільші мережі приватних шкіл та заклади освіти користуються обладнанням та продукцією EdPro. Школа PRIMA SCHOOL з Одеси, школа “Ранок” з Харкова, Дистанційна школа Оптіма поділилися своїми історіями, сотні людей з різних шкіл залишають у соцмережах відгуки та публікації з хештегом #EdPro або без нього :)Популярність панелі зростала не тільки в освітніх закладах, а й коворкінгах в Києві: “Освіторія Хаб” та Creative States, Hate work-n-lounge у Львові. У дітей і дорослих однозначне захоплення, як от у Майкла Щура, яке тільки збільшується після відкриття програми mozaBook.

Історія 5 “#SuperUrok — супервраження для учителів та учнів”

Illustration

Ті вчителі, у кого в школі була інтерактивна панель EdPro, брали участь з командами учнів у міському конкурсі #SuperUrok2018 та Всеукраїнському конкурсі #SuperUrok2019. Море радості в дітей — придумати суперцікавий урок і зняти на камеру, дехто з учнів навіть реєстрував вчителя на конкурс, щоб позмагатися за класні призи. У вчителів були свої стимули — навчання в Угорщині, нестандартна робота з дітьми та зі слів переможців — враження на все життяТримаємо кулаки за учасників конкурсу #SuperUrok2021 #STEAM, щоб цьогоріч карантини не стали перешкодою у створенні STEAM-проєктів та доступі до обладнання у школах.

Історія 6 “Молодша сестра — EdPro Amperia”

Розробка набору для проведення 100% лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах тривала 3 роки. Чимало вчителів фізики тестували усі версії виробу. І ось з появою EdPro Amperia в інтерактивної панелі з’явилася ще одна функція для покращення уроків конкретно фізики — на великий екран можна виводити всі дані з блоку живлення після підключення до wi-fi, також він має постійний та змінний струм, на ньому можна змінювати напругу. Учитель може провести дослід, а учні одразу побачать результат на великому екрані. Зручно і на звичайних уроках і для запису авторських лекцій від учителів.

Illustration

Нові історії пишуться щодня — за допомогою цього екрана, що підтримує одночасно 20 дотиків, хтось відкриває відео, грає навчальну гру, записує результати, проводить презентацію чи урок, а хтось з командою готує цілий STEAM-проєкт. Яку історію знаєте чи прожили з нашим інтерактивним обладнанням ви? Поділіться з нами: au.orpde%40ofni