НАШІ ПРОДУКТИ


EdPro Amperia — серед переможців Ukraine Tech Day

Їдемо на виставку CES 2020 у Лас-Вегасі!

Цьогоріч найбільше світове щорічне технічне шоу — виставка споживчої електроніки (CES) відбудеться 7-10 січня 2020 року в Лас-Вегасі. Тут будуть представлені 6 українських стартапів, відібраних командою українських та міжнародних експертів та інвесторів. На просторі розміром у 35 футбольних полів збирається 200 000 відвідувачів з усього світу та виробники різної техніки. То ж будемо презентувати розробку нашої команди — набір для проведення лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах EdPro Amperia — на світовому рівні.

Illustration

Набір для 100% лабораторних та 75% демонстраційних робіт з електрики в школах, 3 роки розробки, 1 патент, 5 версій, 100 тестувань... І ми щиро тішимося цій черговій перемозі. Наш директор одразу поділився класними новинами з усіма в EdPro-чаті:)
Сподіваємося, у нас буде ще чимало винаходів та можливостей порадувати освітян в Україні та за кордоном власними розробками!

Illustration

Як відбувалося нагородження усіх переможців, можна переглянути на сторінці UVCA, а коротке відео з нагородження EdPro, прямо тут.

Хочеться подякувати UVCA - Ukrainian Venture Capital and Private Equity Association, CRDF Global в Україні, CRDF Global за створення навчальної програми "Science & Entrepreneurship Technology Program" (STEP) для заохочення розвитку нових продуктів на основі технологій та їх комерціалізації на місцевих та світових ринках! Це важливо для українських проєктів, команд, які створюють продукти, покращити свою роботу, отримати доступ на наймасштабнішу виставку технічних новинок у світі.

При такій гарній нагоді поділимося статтями, що пишуть про набір EdPro Amperia в українських виданнях:EdPro Amperia — як створювали український трансформер для лаб з фізикиEdPro підготував новинку для вчителів фізики — набір EdPro Amperia