ОСВІТЯНСЬКІ КОНКУРСИ

Відгуки учасників конкурсу #SuperUrok2018

На основі анонімного опитування

"Покажіть відео переможців минулорічного конкурсу #SuperUrok" — пишуть нам частенько. Учасникам Всеукраїнського шкільного змагання #SuperUrok2019 найкраще орієнтуватися на спеціально розроблені правила та 10 порад про створення суперуроку. А про наших першопрохідців можемо сказати, що це реально найактивніші вчителі та учні міста Львова. Усі їхні відеоуроки зберігаються на Ютуб-каналі EdPro. Пригадаємо, хто вийшов у фінал, та щиро дякуємо УСІМ учасникам, — це було неймовірне дійство: вулкан емоцій, спільна творчість та дитяча безпосередність і дослідництво.

Illustration
Illustration

У анонімному опитуванні своїми враженнями поділилися 12 учасників-учителів — це одна шоста з усіх, хто надіслав свої роботи на міський конкурс минулого року. Перевагами #SuperUrokу назвали: використання сучасного обладнання та програми, призи для учнів та учителів і можливість зробити власний продукт.

Illustration

Найскладнішим для учасників виявилося записати відеоурок. Вибір теми та популяризація відео також вимагали зусиль.

Illustration

З чим зіткнулися учасники? Крім суто навчального моменту — створити власний урок — потрібно було використати найсучасніше обладнання, записати відео і популяризувати на ютубі. Створити власний продукт і просувати його на ринок — досвід, який багато людей здобувають вже у дорослому віці. І, звичайно ж, конкуренція сприяє тому, щоб за будь-яку ціну отримати лайки під відео. На жаль, чимало учасників скористалися можливостями "накруток".Враховуючи ці моменти, цьогоріч показник кількості лайків буде найменш вартісним при оцінюванні відеоуроків. У нас дуже класні журі: люди, які, окрім того, що знаються на освіті, бізнесі та технологіях, самі є експериментаторами та засновниками різних проєктів.

ЖУРІ КОНКУРСУ:

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Олександр ЖукПереможець Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2018

Олена СеверенчукМенеджер креативних освітніх проєктів ГС «Освіторія»

Олександр ЕлькінГолова Ради та натхненник «EdCamp Ukraine»

Андрій МоскаленкоЗаступник мера Львова з питань розвитку

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Зоряна ДовганикНачальник управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради

Тарас ЮринцГолова Ради з питань конкурентоспроможності Львова

Вікторія КосикДиректор Центру освітнього консультування, науковий співробітник НЦ Мала академія наук України

Степан ВеселовськийСЕО Львівського ІТ Кластеру, співавтор проєкту модернізації освіти в університетах та школах Львова – IT Future та IT Expert

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

Іван БабійчукГолова Наглядової Ради Львівського ІТ Кластеру

Алла ДавидовичГоловний спеціаліст департаменту дошкільної та загальної середньої освіти МОН України

Валерія ГохманДержавний експерт Директорату дошкільної та шкільної освіти МОН України

Любомира МандзійДиректор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації

За час проведення конкурсу минулого року вся наша команда вчилася і переживала не менше за учасників. Пропонуємо далі рухатися разом: експериментувати, пробувати свої сили та користуватися новими інструментами! Серед відгуків була згадка:" Здивувала велика кількість команд-учасників".

Illustration

Для себе ми зробили висновки, що цьому сприяла величезна зацікавленість учнів та готовність учителів їх підтримати.

Illustration

Ті "накрутки лайків" усім наболіли і однозначно не сподобалися. Тому надіємося, що тепер учасники скористаються легальними механіками:) Від себе кожному учаснику бажаємо перемоги і тішимося, що є зацікавлення з різних областей, від міських та сільських шкіл. Сподіваємося у квітні побачити ваші відеоуроки!

Illustration

Дякуємо за таку кількість позитивних та відвертих відгуків! Докладаємо максимум зусиль, щоб цьогоріч наш конкурс був організований на найкращому рівні! Сподіваємося, що враховуючи ваші побажання, крок за кроком, рік за роком створимо творче, живе і командне середовище в школах по усій Україні.